Back to top

El quadripartit de Cambrils treu pit dels 100 primers dies de govern

L'oposició ja va criticar l'acció de govern feta fins a l'actualitat. I avui, el govern ha donat la cara per a fer balanç i, sobretot, treure pit de la unió dins el govern

El que havia de ser una valoració de 100 dies de govern, a Cambrils s'ha convertit en valoració dels 121. Però més val tard que mai. El quadripartit cambrilenc ha exposat en roda de premsa l'acció que han dut a terme en aquests darrers quatre mesos des que van prendre possessió. Una acció que des de l'oposició ha estat criticada i qualificada de continuista. 

Els portaveus de tots quatre grups municipals que formen el govern han fet èmfasi en la tasca d'endreçar, gestionar i actuar estratègicament. Tot plegat, després de trobar-se, diuen literalment, el consistori desemparat del darrer govern. 

Davant les acusacions de l'oposició d'una possible fractura dins de l'equip de govern, els quatre portaveus han estat molt clars: la feina entre tots quatre està sent còmode i fins i tot, sorprenentment amb molt consens. 

El govern de Cambrils espera poder aprovar el pressupost de cara al 2024 en les pròximes setmanes per aprovar-lo inicialment abans que acabi l'any. Pel que fa al Pla d'Acció Municipal, no han volgut avançar gaire cosa, encara que remarquen que inclouen aspectes que tots quatre partits polítics han defensat. Un PAM que preveuen presentar conjuntament amb els comptes per a l'any vinent. 

Paraules clau:

Notícies relacionades