Back to top

Oliver Klein qualifica de 'fre' per Cambrils la inacció del nou govern

El Nou Moviment Ciutadà de Cambrils continua donant guerra al govern format pel PSC, ERC, Junts i Podem. Klein els acusa de ser un 'fre' pels projectes que havien impulsat durant el seu mandat.

El Nou Moviment Ciutadà (NMC) continua amb el seu afany de fiscalitzar la tasca del nou govern a Cambrils. Ara, Oliver Klein ha volgut denunciar que per la ineficiència del quadripartit hi ha diversos projectes que es podrien quedar sense finançament de diverses subvencions. 

Klein ha fet un repàs a diverses iniciatives que van tirar endavant durant el seu mandat, que va començar ara fa dos anys. Alguns d'ells, la remodelació de la zona de l'antiga estació o l'avinguda de l'esport. Ara bé, altres projectes que ja s'estaven tirant endavant durant l'alcaldia del NMC es poden donar per perduts, segons expliquen, si no els continuen ara. 

Alguns dels projectes amb què es dona aquesta circumstància és el nou pavelló, iniciatives relacionades amb el turisme o la mobilitat. De fet, apunten que són projectes que ja estaven redactats i només feia falta acabar-los d'executar. Molts d'ells, remarquen a més, estan subjectes a subvencions, i si no es tiren endavant, s'hauran de tornar els diners

Un que ha cridat l'atenció que es doni per perdut, sempre segons el NMC, és el corresponent al Teatre Auditori. Klein assegura que ja tenia un projecte aparaulat i que el nou alcalde l'ha deixat perdre. 

Oliver Klein, acompanyat per regidors del mateix grup municipal, ha aprofitat la trobada per a explicar que les fractures dins del govern es comencen a fer notar i que, per la poca sintonia que hi ha en aquest quadripartit, està convençut que comença el compte enrere perquè ell torni a l'alcaldia de Cambrils. 

Paraules clau:

Notícies relacionades