Back to top

Què espera el sector comercial del nou govern?

El comerç de la ciutat vol la continuïtat que han tingut amb els anteriors governs, tot plegat, en un mandat on s'ha d'impulsar un APEU.

"Històricament, tots els governs que han passat per la ciutat, de diferents colors polítics, han apostat sempre pel comerç i, per tant, demanem una continuïtat" aquest és el desig del Tomb de Reus per aquest nou mandat amb Sandra Guaita a l'alcaldia. L'entitat assenyala que necessiten que es continuï apostant tant pel comerç, com per l'hostaleria, la bellesa i els serveis, sempre tenint en compte que el client no és el mateix al centre de la ciutat que en altres llocs, i per tant cada espai ha de ser capaç de teixir la seva oferta per arribar al client.

Tot plegat, en un mandat on s'ha d'impulsar un APEU, les àrees de Promoció Econòmica Urbana, que han d'implantar-se a la ciutat en el marc d'una prova pilot per a tot Catalunya. Aquests APEU són el model de promoció que es duu a terme als països anglosaxons i comporten que tots els comerços que quedin en una àrea delimitada hagin de participar, econòmicament, de les decisions que es prenguin. El Tomb n'és un dels promotors i defensors.

Per la seva banda, la Unió de Botiguers espera que aquest nou govern els ajudi a continuar incrementant socis i activitats i iniciatives que afavoreixin al botiguer de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades