Back to top

Què s'amaga sota la pell d'un adolescent?

En el marc de les Jornades per a la prevenció del Suïcidi que s'estan duent a terme aquesta setmana a Reus, aquest dijous al vespre s'ha dut a terme la xerrada per a famílies 'Sota la pell adolescent'.

Les famílies tenen un paper molt important en el benestar dels seus fills i per això és important que coneguin i aprenguin les seves competències socioemocionals. A més, en els últims anys, hi ha una creixent preocupació per les conductes autolesives, és per això que al llarg de la sessió 'Sota la pell adolescent' s'ha obert la porta a inquietuds i preguntes sobre la seva interpretació, la valoració del risc i l'actuació amb les persones més joves. 

Les jornades s'allargaran fins aquest dissabte. De fet, aquest divendres a la tarda, a les 19h a la Palma, és el torn del Recital Poètic i Musical amb la voluntat de visibilitzar el fenomen del suïcidi de forma transparent i respectuosa amb l'experiència personal de qui ho ha viscut.

Aquest dissabte, durant tot el dia, hi haurà disponible l'exposició fotogràfica 'Silencis Trencats' a la plaça Prim. Un projecte documental artístic que compta amb el testimoniatge d'onze persones que han viscut un context de suïcidi i amb el suport indispensable de les associacions de Prevenció del Suïcidi i suport als i les supervivents. 

Paraules clau:

Notícies relacionades