Back to top

Quins equipaments esportius demana la ciutadania de Reus?

Des del passat 16 de gener i fins al pròxim 19 de febrer es poden votar els pressupostos participatius de Reus. En total es poden votar 58 propostes, de les quals una desena són de l'àmbit esportiu.

Fins a mitjan febrer es podran votar els pressupostos participatius de Reus. De les 58 propostes se'n triaran 12, i entre aquesta preselecció hi trobem diverses opcions esportives damunt la taula. Per exemple, en Bayau demana un parc de cal·listènia, i en Jordi proposa mobiliari esportiu a la zona nord de la ciutat. A més a més, la ciutadania també demana diverses instal·lacions sobre rodes com un bikepark, un carril bici, un pumptrack i un circuit per bicicletes

Propostes que no s'han acceptat

D'altra banda, també hi ha iniciatives que s'han quedat en no res. Per exemple, dos ciutadans com la Maria Isabel i el Daniel suggerien la construcció del nou pavelló doble "El Molinet", assegurant que ja hauria d'estar construït. Una proposta que, sorprenentment, ha estat rebutjada per superar el pressupost màxim i no pas perquè el projecte existeixi. 

La petició d'un gimnàs municipal pel barri Niloga i pel de la Mineta, o la creació d'un centre públic esportiu amb piscina -iniciativa que recorda a la piscina privada que s'havia d'ubicar al costat del pavelló Olímpic-, són algunes peticions denegades.

Pots consultar totes les propostes dels pressupostos participatius aquí.

Paraules clau:

Notícies relacionades