Recital de Rojas i punt valuós contra el Liceo

Partidàs al Palau. Diego Rojas amb un recital de la directa (x3) i el capità Joan Salvat han estat els golejadors del Reus.

Tot i la important baixa d’última hora de Marc Julià per lesió, els primers minuts del duel han estat clarament pel Reus. Dues oportunitats en els primers segons han fet despertar al Palau d’Esports, avui disfressat per l’ocasió.

Checco Compagno ha enviat una bola al ferro que ha estat resposta, poc després, per un míssil al pal d’Àlex Rodríguez. La principal ocasió dels gallecs ha arribat des del punt de penal, i César Carballeira ha avançat el Liceo (0-1).

Després d’uns minuts de tempteig i poques oportunitats pels dos equips, Rodríguez ha vist la blava. Sense Marc Julià, Diego Rojas ha agafat els galons i amb un aixeca i pica digne de l’olotí ha fet l’empat (1-1).

Classe magistral de Diego Rojas

A la represa, un xut de David Gelmà aturat per Martí Serra ha propiciat un contraatac visitant que ha acabat amb gol de Rodríguez, que ha caçat al vol una bola penjada de Dava Torres (1-2).

Els de Jordi Garcia han reaccionat de seguida, i Sergi Aragonès amb una jugada de fantasia ha fet el segon, un gol que no ha sumat perquè els àrbitres han ensenyat la segona blava a Rodríguez. Diego Rojas, igual que al primer temps, ha superat Serra amb un gran aixeca i pica (2-2).

Quan en faltaven deu pel final, una blava a Càndid Ballart s’ha convertit en el tercer del Liceo, obra de Rodríguez (2-3). Segons més tard ha arribat la desena dels visitants, i Diego Rojas amb una arrossegada de pala ha fet el seu hat-trick particular (3-3).

Partidàs a la Bombonera

La resposta dels de Juan Copa ha arribat ràpidament, amb un gol de Dava Torres que semblava que feia mal al Reus (3-4). Res més lluny de la realitat, perquè aleshores ha aparegut el capità Joan Salvat per situar l’empat de nou (4-4).

Rodríguez ha enviat la desena del Reus al ferro, i en uns últims minuts d’infart, Compagno ha tingut el gol de la victòria en l’últim xut, però Serra ha evitat el gol roig-i-negre.

Punt que manté els reusencs a quatre punts del Liceo i els consolida en una provisional tercera plaça de l’OK Lliga. Dijous, repte majúscul a Europa contra l’Sporting.