Back to top

REDESSA commemora el Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència

L’acte compta amb la col·laboració de la URV i l’Institut Josep Tapiró, i tindrà lloc el divendres, 9 de febrer, al foyer de firaReus Events 

Amb l’objectiu de promoure la visibilitat de les dones en els àmbits científics i contribuir a la generació de vocacions tecnològiques, l’Ajuntament de Reus i REDESSA promouen una jornada que es durà a terme el divendres, dia 9 de febrer, a les instal·lacions del foyer Marià Fortuny de firaReus Events.  

L’acte comptarà amb una conferència inaugural a càrrec d’Àurea Rodríguez, divulgadora en temes d’innovació i digitalització, Premi Dona TIC 2023 i autora dels llibres “Antes muerta que analògica” i “Antes muerta que sin IA”. 

A continuació hi haurà una taula rodona que amb el títol “Les vocacions tecnològiques femenines”, comptarà amb la participació de doctores de diferents facultats de la Universitat Rovira i Virgili: la degana de la Facultat d’Economia i Empresa, Dra. Victoria Sánchez, la responsable d’Ensenyament en Nutrició Humana i Dietètica, Dra. Nancy Babio, la directora de la unitat de Ciències Òmiques d’Eurecat, Núria Canela, la professora de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura, Cèlia Mallafré i la professora de Física i Química de l’Institut Josep Tapiró, Montse Vidal.  

Dia Internacional dona nena ciència

La inauguració anirà a càrrec de la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Reus, Pilar López, i de la degana de la Facultat de Medicina, Fàtima Sabench. L’acte el clourà l’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, i estarà presentat per la periodista Eva Hidalgo.  

La inscripció a la jornada és gratuïta i es pot fer CLICANT AQUÍ

Paraules clau:

Notícies relacionades