Back to top

REDESSA tindrà un quart centre a Reus

Es tracta de REDESSA Innovació i l'edifici estarà ubicat a l'annex de l'Eurecat, al costat de l’Avinguda Bellissens

La multinacional tecnològica alemanya T-Systems té previst agrupar la seva activitat actual a REDESSA Tecno i REDESSA Viver en l’edifici REDESSA Innovació (annex a Eurecat) per créixer en instal·lacions i treballadors, passant dels 1.000 m² actuals a 1.300 i de 400 a 500 professionals. 

El trasllat serà possible gràcies a les obres d’adequació de l’edifici REDESSA Innovació que ha promogut l’Ajuntament de Reus, a través de l’empresa municipal REDESSA i que està previst que acabin a finals d’aquest any, després d’invertir-hi 900.000  euros.

Aquest edifici és el quart centre de negocis de l’empresa municipal, que l’any vinent complirà 30 anys i que gestiona també el de REDESSA Viver (Camí de Valls), Tecno, Cepid. Aquest quart centre serà el de REDESSA Innovació i acollirà la seu corporativa de T-Systems a la nostra ciutat.

Aquest centre d’empreses, consta de tres plantes que sumen 1.300 m² útils, i té un disseny molt actual i funcional, amb un elevat percentatge d’espais col·laboratius destinats a trobades i reunions.

REDESSA Innovació, igual que la resta d’edificis de REDESSA, oferirà als nous usuaris un servei integral que inclou el manteniment de les instal·lacions o la videovigilància, entre d’altres, per tal que l’empresa només s’ocupi de la seva activitat.

Paraules clau:

Notícies relacionades