Sense regal de Reis

El Reus Deportiu Miró cau en la final de la ILERNA Online Supercopa d'Espanya contra el Barça (4-1). Els de Jordi Garcia no han pogut revalidar el títol de la Supercopa aconseguit el 2019 a Igualada.

En un Barça-Reus sempre hi ha polèmica, i si hi ha un títol en joc, encara més. El clàssic ha començat amb un penal no xiulat i un gol legal sense pujar al marcador. En la primera acció ofensiva del partit dels roigs-i-negres, Romà Bancells ha rebut un penal, però els àrbitres han deixat continuar el joc. La jugada ha finalitzat amb un gol de Raül Marín que els col·legiats tampoc no han concedit.

Una falta directa provocada per Salvat l'ha desaprofitada Marc Julià, i durant la superioritat, Àlex Rodríguez ha enviat la bola al travesser. Quan perdones -i no et donen un gol-, el Barça no ho desaprofita. João Rodrigues ha estat a punt de situar el primer pels blaugranes (avui de verd i rosa), i poc després, Helder Nunes no ha malgastat l'ocasió per avançar els culers. A partir del gol, domini dels d'Edu Castro fins a la mitja part. 1-0 al descans.

supercopa

El Barça remata el partit

A la represa, ha estat el Barça qui ha vist com li anul·laven un gol. En aquesta ocasió, els àrbitres han encertat, ja que Pablo Álvarez ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb el peu. Minuts després, els culers han pogut celebrar el segon gol d'Helder Nunes. Domini aclaparador dels blaugranes a l'inici de la segona part.

Abans del 2-0, Raül Marín ha fallat una falta directa, i pocs segons després del gol de Nunes, el 9 roig-i-negre ha retallat distàncies en el marcador. El killer ha empalat la bola, superant a un Egurrola que no ha pogut fer-hi res. Semblava que amb el 2-1 el Reus reaccionaria, però no ha estat així.

supercopa

Helder Nunes, protagonista

Si el gol del killer ha estat segons després del de Nunes, el portuguès ha respost amb la mateixa moneda. Poc després de sacar des del mig camp, el 78 culer ha sorprès Càndid Ballart, que ha encaixat el tercer gol del Barça. Hat-trick de Nunes.

Els quinze minuts restants només han estat per certificar la victòria del Barça. En un intent desesperat per aconseguir canviar el resultat, Jordi Garcia ha fet entrar Salvat per Ballart quan faltaven setanta segons, però el gol no ha arribat. Pau Bargalló ha liquidat el partit amb el definitiu 4-1 des de la falta directa.