Back to top

Reus acollirà més de 1.000 gimnastes

Gimnastes de 46 clubs del país tenen cita aquest dissabte al Pavelló Olímpic Municipal de Reus, en el marc del V Trofeu Ciutat de Reus de gimnàstica rítmica.

La regidoria d'Esports col·labora amb la secció de Rítmica de l'Associació Esportiva Pare Manyanet un any més en l'organització del Trofeu Ciutat de Reus de gimnàstica rítmica. La cinquena edició del trofeu tindrà lloc el dissabte, 9 d'octubre de 2021, al Pavelló Olímpic Ciutat de Reus, amb una participació prevista de gairebé 1000 gimnastes pertanyents a 46 clubs procedents de vuit comunitats autònomes.

A les 09:00 hores s'iniciarà la competició i finalitzarà a les 20:00 hores. Es faran quatre lliuraments de premis per tal de donar compliment a totes les mesures de prevenció establertes pels protocols de la COVID. Les categories que hi participen són: conjunts de prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet, júnior i sènior de copa base, absolut i primera categoria. Com a novetat enguany, es comptarà amb la participació de l'equip sènior de la selecció nacional de gimnàstica rítmica, que competirà a les 15 h.

L'esdeveniment comptarà enguany amb l'apadrinament de dues figures esportives de Reus, l'Ari Sánchez, jugadora de pàdel que actualment ocupa la 2a posició al rànquing World Padel Tour i en Sergi Roberto, futbolista del Fútbol Club Barcelona de primera divisió i que actualment és el 3r capità.

Trofeu ciutat de Reus rítmica

Com ja s'ha produït amb anteriors edicions, s'incorporà al trofeu una vessant solidària, col·laborant amb l'entitat #pelsvalents (venda de mascaretes i rifes) amb l'objectiu de recaptar recursos econòmics per a la investigació, tractament i cura pels nens amb càncer.

Aquest esdeveniment esportiu atraurà la ciutat de Reus unes 2000 persones, comptant-hi gimnastes, famílies i altres acompanyants. Aquestes persones s'hi trobaran al pavelló distribuïdes amb diferents franges horàries per mantenir les mesures de sanitàries.

1a fase Copa Catalana

El diumenge 10 d'octubre, Reus Esport i Lleure, La Federació Catalana de Gimnàstica i la Secció de Rítmica del Pare Manyanet, organitzarà la 1a fase Copa Catalana Conjunts tardor nivells IV, V, VI i VIII al Pavelló Olímpic de Reus amb la participació d'unes 500 gimnastes aproximadament.

Imatge: Trofeu Ciutat de Reus

Paraules clau:

Notícies relacionades