Back to top

Reus Deportiu – Deportivo Liceo a les semifinals de la Supercopa d'Espanya

La temporada oficial del Reus Deportiu Virginias començarà tal com va acabar la passada: reeditant la final de la darrera OK Lliga i enfrontant-se al Deportivo Liceo de La Corunya.

La temporada 2022-2023 de l'elit estatal de l'hoquei patins comença a rodar. Aquest dimarts s'han sortejat les primeres competicions oficials que es disputaran aquesta temporada i on hi pren part el Reus Deportiu Virginias.

La temporada, de fet, començarà tal com va acabar: reeditant la final de la darrera OK Lliga i enfrontant el Reus Deportiu al Deportivo Liceo de La Corunya. Ho farà el pròxim 2 de setembre a Olot, on se celebrarà la Supercopa d'Espanya d'hoquei, primera competició oficial del curs i el darrer títol que va aixecar el Reus, l'any 2019. L'altra eliminatòria enfrontarà al Barça i el Noia.

Reus – Igualada per començar l'OK Lliga

El museu del vi Vinseum de Vilafranca del Penedès va ser l'escenari del sorteig, que també va servir per definir el calendari de l'OK Lliga, que mantindrà el format de la temporada anterior, amb 14 equips que disputaran una fase regular a dues voltes i els 8 millors s'enfrontaran en un play-off pel títol.

En aquest sentit, la primera jornada es disputarà el 10 de setembre i entre d'altres, el Voltregà rebrà la visita del campió, el Liceo, el Reus s'estrenarà a casa rebent a l'Igualada, el Barça visitarà el Lleida o el Noia jugarà a la pista del Girona. Un calendari que està a l'espera de patir modificacions per la possible cancel·lació dels World Skate Games, previstos entre finals d'octubre i inicis de novembre a Argentina.

Paraules clau:

Notícies relacionades