Back to top

El Reus Deportiu Virginias començarà la Parlem OK Lliga a Igualada

El Reus Deportiu Virginias ja coneix el calendari de la pròxima temporada de la Parlem OK Lliga. Els de Jordi Garcia debutaran el 18 de setembre a Igualada i tancaran la lliga regular el 23 d'abril a la pista del CP Voltregà.

L'Igualada Rigat serà el primer rival del Reus Deportiu Virginias a la Parlem OK Lliga, una denominació nova gràcies a l'acord entre la companyia telefònica i la Federació Espanyola de Patinatge. Aquesta no serà l'única novetat de la temporada, ja que torna el play-off pel títol, una fase final que la disputaran els vuit primers classificats de la lliga. Els quarts de final es jugaran al millor de tres partits, mentre que les semifinals i la final es farà al millor de cinc.

El Reus debutarà a Igualada (18/09) i la setmana següent s'estrenarà al Palau d'Esports rebent la visita del Club Hoquei Palafrugell (25/09). En aquest enllaç poden trobar el calendari complet, però en la imatge de la notícia trobaran els partits més destacats de l'any: els clàssics contra el Barça, els duels contra el Liceo i els derbis contra el Calafell.  

MVP per Àlex Rodríguez

En el sorteig de la temporada 2021/2022 de l'OK Lliga també es va premiar a l'exroig-i-negre Àlex Rodríguez com a millor jugador de la competició de la temporada anterior. Els 52 gols anotats -màxim golejador-, les 6 assistències repartides i la seva incidència en el joc ganxet, li ha permès aconseguir aquest guardó individual

parlem ok lliga

Paraules clau:

Notícies relacionades