Back to top

Reus desplega desenes de nous quilòmetres de carril bici a la ciutat

Amb l'objectiu de promoure la mobilitat sostenible i de facilitar espais segurs als vehicles de mobilitat personal com les bicicletes o els patinets elèctrics, s'han construït nous carrils segregats a l'eix nord-sud, entre l'estació de tren i la d'autobusos, i també a l'avinguda de Tarragona.

Reus ha iniciat el canvi cap a una ciutat amb menys emissió de gasos contaminants per part de vehicles de combustió amb una aposta clara per la construcció de noves infraestructures que permetin l'ús de forma segura dels vehicles de mobilitat personal, especialment la bicicleta.

A les portes del desplegament d'un servei públic de bicicleta compartida i amb la pròxima implementació d'una zona de baixes emissions, el consistori està avançant en aquesta línia: els darrers espais que compten amb nous carrils bici, finançats per fons Next Generation i altres administracions, són l'avinguda de la Salle i la de Vidal i Barraquer i l'avinguda de Tarragona, en tots dos sentits de la marxa.

Els següents espais on s'instal·laran nous carris bici segregats de la resta del trànsit serà a l'avinguda de Salou, de Falset, Bellissens o de Sant Bernat Calbó.

Paraules clau:

Notícies relacionades