El Reus FCR pateix per guanyar a Molins de Rei

En un partit complicat pels de Marc Carrasco, Sergi Moreno i Xavi Jaime han capgirat la diana inicial del conjunt local (1-2).

FOTOGRAFIA: Jordi Coll

Enfrontament complicat pel Reus en la seva visita al camp del Molins de Rei. El que havia de semblar un partit teòricament fàcil pels roigs-i-negres, ha acabat sent un duel treballat i en què els de Marc Carrasco han suat de valent per sumar els tres punts contra el cuer.

Els locals s'han avançat al minut 42 a través d'un gol d'Adrià Roger, i amb l'avantatge per la mínima s'ha arribat al descans. A la represa, en uns minuts d'atac i gol constants, Sergi Moreno ha situat l'empat amb una bona rematada de cap. Xavi Jaime ha tingut el segon amb una falta des de la frontal de l'àrea. Una acció que s'ha repetit minuts després i que ha estat un autèntic golàs. Un golàs que dona tres punts importants al Reus.

La victòria del Reus i el repartiment de punts entre el Can Vidalet i el Valls, deixa un triple empat a 17 punts en les posicions capdavanteres de la Primera Catalana. Aquesta setmana els roigs-i-negres tornen a jugar lluny de l'Estadi, al camp del Vilanova