Back to top

El Reus Ganxets anuncia la renovació de Sara Ramírez

La jugadora de Ripollet competirà per tercer any consecutiu amb l'equip reusenc. És la segona jugadora confirmada pel curs vinent, després de la incorporació de la neerlandesa Britt Eerland.

Per tercera temporada consecutiva el Reus Ganxets comptarà amb Sara Ramírez. Es tracta de la capitana i principal líder del primer equip reusenc, que va arribar al club el juny del 2020. Des d'aleshores, el Ganxets s'ha situat a l'elit del tenis taula estatal i també europeu.

En el seu primer any a Reus, les del Baix Camp van aixecar la Copa de la Reina i es van proclamar subcampiones de la Superdivisió. Aquest curs, marcat pel debut dels Ganxets a Europa, l'equip ha estat subcampió de la Copa de la Reina, ha quedat cinquè a la Superdivisió i ha arribat fins als quarts de final de l'Europe Cup.

D'aquesta manera, el Reus Ganxets va perfilant l'equip que ha de competir, de nou, a la Superdivisió i a l'Europe Cup. Ramírez és la segona jugadora confirmada de l'equip, ja que el passat març es va fer oficial l'arribada de Britt Eerland, jugadora número 30 del rànquing mundial i que prové de la Bundeslliga alemanya.

Paraules clau:

Notícies relacionades