Back to top

Reus i Vilafranca es retroben a l'OK Lliga sis temporades després

Cinquena jornada de l'OK Lliga i el Reus vol continuar sense conèixer la derrota. Els de Jordi Garcia volen fer bona la victòria a Sant Sadurní imposant-se al Vilafranca.

L'OK Lliga viu els darrers partits abans de l'aturada pels World Skate Games d'Argentina. Reus i Vilafranca se citen al Palau d'Esports sis anys després del darrer duel entre els dos equips, que va acabar amb triomf visitant (3-5). Ara, a la cinquena jornada d'aquesta temporada, els dos equips arriben en dinàmiques ben diferents. Els roigs-i-negres venen d'imposar-se a la sempre difícil pista de l'Ateneu de Sant Sadurní d'Anoia, sumen tres triomfs i un empat, i se situen tercers de l'OK Lliga amb 10 punts. 

Per la seva banda, els blaus encara no han sumat cap punt aquest curs, ja que han caigut contra l'Alcoi, l'Igualada i el Caldes. D'aquesta manera, buscaran a Reus la primera alegria de la temporada, amb Arnau Ribas i Emanuel Necchi com a principals perills ofensius dels visitants. Partit especial per Marc Palau i Pol Ferrer, reusencs que juguen al Vilafranca i també per Pablo del Río, que militava a les files del Reus fins al passat mes de juny.

Aquest Reus Deportiu-Vilafranca es jugarà aquest diumenge (16 h) en directe per Xala!, i mitja hora més tard, un cop s'acabi el Concurs de Castells, ja es podrà seguir per Canal Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades