Back to top

Reus lluita contra l'estigmatització de la SIDA

Diferents instituts de secundària de Reus han participat aquest matí de dijous en una activitat conjunta per visibilitzar la malaltia.

Avui, dijous 1 de desembre, es commemora el Dia Mundial de la SIDA i, amb aquest motiu, la ciutat de Reus ha celebrat diverses activitats per visibilitzar la malaltia. En aquest cas, els protagonistes han estat els joves que han participat en l'activitat conjunta amb el lema 'Fem-ho Vihsible!'.
 
Diferents instituts de secundària de Reus han participat aquest matí de dijous en una activitat conjunta en la qual han mostrat, a través de l'art, la seva implicació en la visibilització i no estigmatització del VIH. I és que la infecció no només afecta grups de població molt concrets, ja que la via de transmissió majoritària actualment és la via sexual, per la qual cosa qualsevol persona que manté relacions sexuals es pot contagiar, si no es prenen les mesures adequades. 
 
En aquesta línia, es dona molta importància a la lluita contra l'estigmatització de la SIDA, ja que aquesta pot ser la causa principal de l'augment de casos. La trobada també ha comptat amb punts d'informació i difusió sobre la malaltia, on, entre altres, s'han subministrat preservatius per vetllar per unes relacions sexuals sanes.

Paraules clau:

Notícies relacionades