Back to top

Reus pregunta "Com transformaries el món?" per reactivar els espais comercials

Les propostes més interessants es transformaran en creacions artístiques per part d'artistes locals

S'inicia a Reus el projecte "Com transformaries el món?" que dins de la campanya Reus Espais Vius, vol fusionar la conscienciació climàtica i la dinamització dels espais comercials de la ciutat.

L'ajuntament ha repartit diversos globus terraqüis en diferents espais de la ciutat, on la ciutadania podrà dipositar les seves propostes per fomentar iniciatives de canvi. Les respostes que siguin més interessants seran reinterpretades per artistes locals, que faran composicions en els diferents aparadors buits que hi ha a Reus.

Aquest projecte s'emmarca dins un altre, la campanya "Reus Espais Vius", que té com a objectiu la revitalització dels espais comercials de la ciutat. En aquest cas, la campanya "com transformaries el món" arrenca amb una doble intenció, potenciar el comerç i conscienciar sobre el medi ambient.

Participació ciutadana

La ciutadania podrà agafar una butlleta, escriure la seva resposta i dipositar-la dins d’aquesta bola que representa el món. De totes les respostes recollides se n’escolliran algunes que seran interpretades i transformades en intervencions d'artistes locals i que s’ubicaran als locals comercials buits del Raval Robuster i Raval Sant Pere.

Els globus terraqüis s'ubicaran al Mercat Central i del Carrilet, el Centre Comercial La Fira, el Centre Comercial el Pallol i l'Hospital Universitari St. Joan de Reus. La campanya es desenvoluparà durant els mesos d'estiu i els globus terraqüis els crearan les diferents entitats que realitzen activitats d'estiu a la ciutat.

Paraules clau:

Notícies relacionades