Back to top

Reus tanca l'Any Lluís Domènech i Montaner

L'acte de cloenda ha servit per recordar un programa d'actes ple d'activitats amb més d'una cinquantena de propostes i 25.000 visites en diversos àmbits com exposicions, conferències i propostes culturals, pedagògiques i de difusió de l'arquitectura.

Fa tot just onze mesos es donava el tret de sortida a l'Any Lluís Domènech i Montaner per commemorar els 100 anys de la mort d'aquest arquitecte català que va deixar una gran empremta a Reus. Durant aquests onze mesos la ciutat ha viscut un programa d'actes molt ampli dedicat, no només a la seva obra, sinó també a la seva vida d'humanista i polític. Tot un any carregat d'activitats que aquest dimecres posava el punt final amb una cloenda institucional al Magatzem de la Casa Gasull.

El programa ha estat format per una cinquantena d'activitats per a tots els públics que han aplegat més de 25.000 assistents amb actes molt diversos, des d'exposicions, conferències, propostes culturals, pedagògiques i també de difusió arquitectònica. Algunes d'elles amb la voluntat de donar-los continuïtat i perspectiva de futur per tal de posicionar encara més el patrimoni cultural de la ciutat.

El 2024, Any Fortuny a Reus

L'acte també ha servit per anunciar dues commemoracions més pels anys vinents i és que aquest 2024 està previst l'Any Fortuny, per commemorar els 150 anys de la mort d'aquest artista reusenc i el 2026, serà el torn d'Antoni Gaudí, coincidint amb el centenari de la seva defunció.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades