Back to top

Reus té el tercer millor bombó d'Espanya

Així ho han determinat els jutges del I Concurs DPAS al Millor Bombó Artesà d'Espanya, que han atorgat aquest reconeixement a la xocolateria EXALTA

La xocolateria EXALTA de Reus, situada al carrer de Jesús, ha rebut el reconeixement de tenir el tercer millor bombó del país. Es tracta de l'ASIÀTIC, un bombó de xocolata amb llet del Vietnam, ganache de kalamansi, ganache de mango, cruixent de carquinyolis i un toc de gingebre.

La xocolateria elabora bombons artesans amb cacau importat de diferents punts del món i tenint cura que tots els productes tinguin una traçabilitat justa i responsable. En concret, el bombó que ha estat premiat en el I Concurs DPAS al Millor Bombó Artesà d'Espanya el van començar a preparar el passat estiu. 

El premi ha atret més clients

Des de la seva creació, els bombons van tenir molt bona rebuda. Ara bé, després d'haver-se conegut aquest reconeixement, la curiositat dels reusencs ha augmentat encara més. 

La xocolateria no és l'únic premi que ostenta, també compta amb el reconeixement de Millor Jove Artesà Innovador de l'any 2022.

Paraules clau:

Notícies relacionades