Back to top

Reus tindrà una nova plaça

El nou Centre Cívic Gregal modificarà la circulació al barri Niloga. El nou edifici recuperarà l'estètica industrial del magatzem.

L'Ajuntament de Reus ja té redactat el projecte bàsic del nou Centre Cívic Gregal, que s'ubicarà a l'antic magatzem del Palau Boulé, al barri Niloga. Gràcies a un procés participatiu realitzat l'any passat s'han pogut redactar les bases del que serà el nou espai municipal.

El nou Centre Cívic Gregal recuperarà l'estètica industrial de l'antic magatzem i obrirà una nova plaça al barri, entre els carrers de Castellvell i de Gaudí, que suposarà l'entrada a l'edifici i el nou accés a l'escola Maria Cortina.

La regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores, ha explicat que el nou centre "permetrà una circulació més flexible la zona" i creu que "esdevindrà un nou espai de trobada i punt de referència pels veïns del barri Niloga".

Centre Civic Gregal

Un projecte desenvolupat amb els veïns

A finals de l'any passat, l'ajuntament va iniciar un procés participatiu en que hi van participar més de 300 veïns. Gràcies a això es van poder assentar les bases del projecte, com millorar la circulació a la zona i recuperar l'estètica industrial de la fàbrica.

La nova plaça de la ciutat portarà també una remodelació de tot l'entorn del carrer Castellvell, ampliant les voreres, reduint l’espai viari amb un sol carril de circulació lenta i l'execució de la cruïlla amb el carrer Gaudí amb una zona elevada de pas prioritari de vianants. 

Paraules clau:

Notícies relacionades