Back to top

Reus tornarà a destinar 4,5 milions d'euros al Pla de Reactivació Econòmica

L’Ajuntament treu pit de com s’ha encarat l’emergència econòmica derivada de la pandèmia a la ciutat.

L'Ajuntament de Reus tornarà a invertir prop de 4 milions i mig d'euros per donar continuïtat al Pla de Reactivació Econòmica i Social, aquest 2021. La dotació procedirà de fons propis. Més enllà de les ajudes obertes posaran en marxa noves línies, algunes relacionades amb l'àmbit esportiu.

Aquest dilluns, el govern de Carles Pellicer ha tret pit en assegurar que ja han assumit en el 85% l'execució del pla de suport que es va posar en marxa, ara fa un any. De fet, una vegada tinguin clars els comptes finals del 2020, configuraran una partida basada en fons propis de 4,5 milions d'euros. L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha detallat que "volem aportar una xifra similar i arribar a un total de 9 milions d'euros per donar aire a la difícil situació que viu la ciutadania".

Avaluen diversos projectes per donar lloc a cooperatives

D'altra banda, des del govern reusenc han assegurat que "ampliar les ofertes de feina, millorant-ne la qualitat i la durada serà una de les seves prioritats". Així ho ha assegurat la vicealcaldessa Noemí Llauradó. De fet, estan avaluant diversos projectes per donar suport a la creació de noves cooperatives.

L'alcalde ha assegurat que es donarà cobertura a tots els àmbits que ja es van tractar l'any passat, tot i que estan estudiant noves línies d'actuació.

L'entrevista

La regidora de Promoció de Ciutat de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Caelles, explica que estan treballant en el calendari d'execució d'una nova edició dels Bons Reus. A la vegada, en clau turística, ha detallat que la incertesa de la situació sanitària només els permet treballar per l'arribada de visitants de proximitat.


do montsant

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades