Back to top

Rosa Abelló pren possessió com a presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp

La borgenca i fins ara vicepresidenta de l'ens comarcal agafa el relleu a Joaquim Calatayud fins a final de la legislatura, és a dir, fins al 2023.

El passat 15 de juliol del 2019, Joaquim Calatayud prenia possessió com a president del Consell Comarcal del Baix Camp. Ho feia, però durant els dos primers anys de mandat, després que Junts i ERC es repartissin la presidència.

Dos anys més tard, aquest dimarts 13 de juliol, Rosa Abelló ha pres possessió com a presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp fins a finals de la legislatura, és a dir, fins al 2023

Recupera l'entrevista a Joaquim Calatayud i Rosa Abelló a La Comarcal

La primera dona al capdavant del Consell Comarcal del Baix Camp

El relleu en la presidència del Consell Comarcal s'ha fet en sessió plenària, però fora de la sala de plens. Han estat els Jardins de l'Estació Enològica els testimonis de les primeres paraules d'Abelló com a presidenta.

Durant el ple extraordinari també s'ha donat compte de la renúncia al càrrec de conseller comarcal presentada per Joaquim Calatayud, qui des de fa un mes és diputat al Parlament de Catalunya.

El riudecanyenc Carlos Samarra també ha jurat el càrrec aquest dimarts en substitució a Assumpció Castellví, recentment nomenada senadora.

Paraules clau:

Notícies relacionades