Back to top

Salou tanca l'any gastronòmic amb les Jornades del Calamar

Una quinzena de restaurants participen en les Jornades del Calamar de Salou que arrencaran aquest divendres i s'allargaran dues setmanes i mitja.

Des d'aquest divendres i fins al diumenge 26 de novembre es podrà degustar una gran varietat de plats de calamar en una quinzena de restaurants de Salou, en el marc d'una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Calamar. I és que si d'una cosa presumeixen els agents implicats en la dinamització de la restauració de Salou, és de la gran diversitat d'estils gastronòmics i de qualitat que es troben a la població. Aquestes jornades gastronòmiques, les més tradicionals de Salou, es maridaran amb vins de la DO Penedès i caves de mans del celler cooperatiu Covides.

Objectiu: desestacionalitzar el sector

Les jornades del calamar fa anys que se celebren, i Salou aposta per aquest model gastronòmic amb l'objectiu de donar un impuls a la desestacionalització del sector i consolidar-lo per atraure més visitants atrets per la diversitat i qualitat de la restauració.

Els establiments participants són els següents: Cook and Travel, O Mar Restaurant, Deliranto, La Goleta, La Morera de Pablo y Ester, Asador Córcega Restaurant, Malapecora By Bandarra, La Taberna del Áncora, Moss, Huma, Restaurante Circus Beach, Olio, Castillo de Javier i Taverna El Totxo. 

Paraules clau:

Notícies relacionades