Back to top

Salvar vides i gaudir de la Ganxet Pinxo

Es posa en marxa una campanya per animar als ciutadans de Reus a donar sang a través de la ruta de tapes de la Ganxet Pinxo

La Ganxet Pintxo i el Banc de Sang i Teixits han recuperat la col·laboració en una campanya que convida a tota la població a omplir les reserves de sang de l'Hospital Sant Joan de Reus que avui dia es troba amb les sales de donació buides. 

Durant aquesta setmana de la Ganxet Pinxo, els ciutadans que s'apropin a donar sang rebran dos vals a bescanviar per les tapes d'aquesta edició dels establiments que participen en la ruta de tapes de Reus. Aquest dijous, 7 d'abril, de 9 a 14 h i de 16 a 20 h és l'última oportunitat per participar en aquesta campanya. 

Amb aquesta iniciativa s'intenta animar a tota la gent possible a donar sang, ja que en aquests últims temps les donacions han sigut bastant reduïdes. Els requisits bàsics per donar és tenir entre 18 i 70 anys i pesar més de 50 kilograms. A la seva web descobrireu tota la informació per saber si sou aptes per donar sang i quan i com demanar cita.

Paraules clau:

Notícies relacionades