Back to top

Sánchez i Josemaría no poden amb les números u del World Padel Tour

Gemma Triay i Alejandra Salazar es van imposar a l'Open d'Alacant. Ho van fer després de superar amb contundència al binomi Sánchez-Josemaría (6-0, 6-1).

No hi va haver manera. Ariana Sánchez i Paula Josemaría es van veure superades per Gemma Triay i Alejandra Salazar, les números 1 del rànquing del World Padel Tour a la final de l'Open d'Alacant. En menys d'una hora, les líders es van imposar amb superioritat a la parella número 2 (6-0, 6-1).

Triay i Salazar van fer un partit gairebé perfecte i, tal com indica el resultat, només van cedir un joc en tota la final. El bon joc desplegat per aquest binomi no va poder ser contrarestat per la reusenca i la de Moraleja, que arribaven a la final després de fer un gran torneig.

Una final que es pot repetir

Aquesta final té opcions de repetir-se en diverses ocasions al llarg de la temporada, ja que són dues de les parelles favorites a emportar-se tots els títols que es disputaran.


optiques visio

Malgrat la derrota, Sánchez i Josemaría són l'única parella femenina que ha arribat a les dues finals disputades aquesta temporada. El pròxim torneig del World Padel Tour és a Vigo del 10 al 16 de maig.

Paraules clau:

Notícies relacionades