Back to top

Sandra Guaita deixa Reus per dedicar-se al Congrés

La regidora del PSC a l'Ajuntament ha anunciat aquest dijous que abandona el plenari per centrar-se en la seva carrera política a Madrid. La substituirà Tania Agudo.

Sandra Guaita deixa l'acta de regidora a l'Ajuntament de Reus i es dedicarà exclusivament al Congrés dels Diputats. Així ho ha anunciat el PSC aquest dijous al migdia en un comunicat de premsa. Guaita serà substituïda per Tania Agudo, qui ocupava el número 8 a les llistes del PSC les eleccions del 2019. 

Guaita és regidora des del 2011, quan va ocupar el número cinc a la llista forjada per l'exalcalde Lluís Miquel Pérez. Des d'aleshores ha estat un pal de paller dels equips tant de Francesc Vallès com d'Andreu Martín, els dos primers secretaris del partit a Reus des d'aleshores. Des de les darreres eleccions al Congrés dels Diputats, Guaita també és diputada a Madrid, una tasca que de moment compaginava amb la de regidora i que a partir d'ara centrarà els seus esforços. 

Una carta a la militància

Guaita assegura en un escrit als seus companys de partit que "han estat anys intensos i apassionants, on he crescut a nivell personal, on m'he bolcat per tal d'aportar tot el meu coneixement i força per poder millorar la vida de les persones de Reus". Ara la diputada se centrarà, diu, en "treballar per Reus des del Congrés". 

Tania Agudo, la substituta

Agudo, mestre d'educació infantil i primària, va ser la número 8 de les llistes socialistes a les eleccions del 2019. 

tania agudo psc

optiques visio

Paraules clau:

Notícies relacionades