Back to top

Segon dia de concerts del primer Castellvell MusicFest

Castellvell estrena una nova proposta musical amb la primera edició del Castellvell MusicFest, un cicle que ofereix durant el mes d'agost diversos recitals de música en directe amb la voluntat d'ampliar-se l'any vinent.

El pati del consultori de Castellvell ha acollit la segona jornada del Castellvell MusicFest, un cicle de concerts organitzat per la productora Ars Aurea Sonora i l'Ajuntament del municipi, en el que durant els caps de setmana d'agost es presenten propostes de música en directe en petit format. Tot i que inicialment el festival estava pensat de manera que combinés diferents arts en quatre dies seguits, a causa de la COVID l'organització va haver de reformular-lo per poder-lo tirar endavant.

Aquest dissabte ha estat el torn del Trio Pléyades, que ha que ha ofert l'espectacle 'Notes amb colors d'estiu' dedicat a compositors de finals del s. XIX i principis del s. XX. Els components del grup es mostren contents d'haver pogut participar en la iniciativa donada la greu crisi que travessa el sector cultural.

A causa de les restriccions de mobilitat el concert dels ugandesos Aba Taanno, previst per diumenge, s'ha hagut de cancel·lar. La propera cita del festival és el dissabte dia 15 d'agost, amb nit d'òpera i sarsuela, a l'ermita de Santa Anna.

Paraules clau:

Notícies relacionades