Back to top

Ser cap de sèrie a la Copa, en joc al derbi

El Reus tancarà el 2022 rebent la visita del Calafell, en el derbi del Camp de l'OK Lliga. Només els separa un punt i falten dos partits per decidir els caps de sèrie de la Copa

No hi ha millor partit per acabar el 2022 que el derbi del Camp entre el Reus i el Calafell. Els roigs-i-negres arriben a la darrera cita de l'any amb la moral pels núvols, després d'haver acabat com a líders en el grup de la mort de la segona fase de la Lliga Europea. 

El Reus és cinquè de l'OK Lliga amb 22 punts, mentre que el Calafell és tercer amb 23. Un punt de diferència que els roigs-i-negres volen revertir, ja que volen acabar entre els quatre primers classificats al final de la primera volta per ser caps de sèrie a la Copa, que precisament, es disputarà a Calafell el març de l'any vinent. Només queden 6 punts en joc, i, per tant, aquest duel és una final pels reusencs. Una victòria permetria que els de Jordi Garcia depenguin d'ells mateixos per aconseguir l'objectiu.

El millor Calafell dels últims anys

D'altra banda, el Calafell també ha superat la fase de grups de la Lliga Europea i formarà part dels millors 16 equips del continent per primera vegada en la seva història. Enfrontament també entre tres dels màxims golejadors de la competició: el calafellenc Martí Casas ha marcat 18 gols, mentre que els reusencs Sergi Aragonès i Marc Julià n'han anotat 14 i 12 respectivament.

El derbi del Camp es jugarà a partir de les 19:15 h, un horari que els aficionats del Reus han expressat que no els agrada perquè és massa aviat al ser entre setmana. Ivan González i Albert Barba seran els àrbitres del duel.

Paraules clau:

Notícies relacionades