Back to top

Sessions de salut per recaptar fons per al Banc d'Aliments

Diversos professionals sanitaris de la demarcació participen en la desena edició de la setmana solidària 'Salut en acció'.

Fisioterapeutes, osteòpates, nutricionistes, psicòlegs i infermers ofereixen els seus serveis durant tota aquesta setmana per tal d'assolir un propòsit benèfic. Tots els diners que recaptin aniran destinats al Banc d'Aliments de les comarques de Tarragona en un moment en què la demanda d'aliments s'ha disparat un 40% a causa de la crisi sanitària.

Del 13 al 19 de juliol

Les activitats ompliran tota la setmana del 13 al 19 de juliol, algunes de forma presencial i d'altres telemàticament. Els participants en cada sessió podran donar un donatiu i col·laborar en la causa. L'esdeveniment s'emmarca dins la setmana solidària 'Salut en acció' que any rere any s'ha organitzat a favor de diverses causes. Enguany, el motiu ha propiciat la unió de molts més professionals que volen posar-hi el seu granet de sorra.

Horari de la setmana solidària

Nombre més elevat de professionals

La setmana solidària dels professionals de la salut celebra el seu desè aniversari de la mà de TAUSALUT. A poc a poc, ha anat agafant forma i ara, que ja està més que consolidada al territori, compta també amb la col·laboració d'altres professionals que donaran part dels beneficis individuals que guanyin aquesta setmana a la causa.

Paraules clau:

Notícies relacionades