Back to top

El Sindicat d'Habitatge de Reus atura el desnonament de la Fatima

Després de presentar diversos recursos i demostrar la situació d'emergència en què es troba la Fatima, el Sindicat ha aconseguit aturar el desnonament al darrer moment.

La Fàtima viu sola des de fa cinc anys al número 41 del carrer de Sant Magí de Reus. Tot plegat, quan va decidir ocupar el pis per la situació de precarietat laboral en què es trobava. Segons la notificació judicial, la Fàtima havia de ser desnonada aquest dimecres a les 11 del matí.

Desnonament ajornat fins al 9 de juliol

El Sindicat d'Habitatge de la ciutat s'ha concentrat aquest matí a les portes de casa seva per fer pressió i evitar el desnonament. Tot i els recursos presentats en els darrers mesos, el Sindicat ha admès que el desnonament seria difícil d'aturar sobretot perquè el pis pertany a un fons d'inversió. Instants previs a l'execució del desnonament, el Sindicat ha rebut una trucada dels Serveis Socials anunciant que aquest quedava ajornat fins al 9 de juliol.

Desnonament

Cinc anys sense aigua ni llum

El Sindicat defensa que la Fàtima és una persona electrodependent. Des de fa cinc anys que viu sense aigua ni llum. A més, denuncien que no ha rebut mai cap ajuda per part de les institucions malgrat tenir un informe de vulnerabilitat energètica i de risc d'exclusió social.


optiques visio

Paraules clau:

Notícies relacionades