Back to top

Sis detinguts en una baralla per intentar desocupar il·legalment un pis a Reus

Una empresa de desocupació va intentar fer fora per la força dues persones que ocupaven un pis ruixant l’immoble amb gas pebre

Aquest dimarts, 5 de setembre, van detenir sis persones a Reus per una baralla provocada per l’intent de desocupació il·legal d’un pis de l’Avinguda Vidal i Barraquer.

Quatre treballadors d’una empresa de desocupació van intentar fer fora per la força a dues persones que ocupaven un pis ruixant l’immoble amb gas pebre. Els ocupants del pis van reaccionar violentament iniciant-se una baralla entre tots dos grups que va acabar al carrer, on es van esgrimir armes blanques i la tensió va pujar per moments.

Agents dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana van intervenir detenint tots els implicats: els treballadors de l’empresa de desocupacions estan acusats de desordres públics, lesions lleus, danys lleus i coaccions; mentre que els ocupants del pis han estat detinguts per amenaces i desordres públics, a més de lesions lleus un d'ells.

A més, dos veïns van ser atesos pel SEM a causa de la inhalació de gas pebre i els Bombers van presentar-se al lloc dels fets per ventilar els habitatges.

Paraules clau:

Notícies relacionades