Back to top

Un somni fet realitat

La reusenca Ari Sánchez i Paula Josemaría són les números u del rànquing del World Padel Tour aquest 2023. Un mèrit que han aconseguit quan encara falten tres Òpens i el Màster Final per jugar.

Abu Dhabi, Reus, Granada, Brussel·les, Vigo, Viena, Marbella, França, València, Màlaga, Madrid, Alemanya i Dinamarca. Tretze punts del món que tenen un punt en comú: han vist guanyar a la reusenca Ari Sánchez i la seva companya Paula Josemaría. Uns registres espectaculars, que han consolidat la parella com la millor del món. I, a més a més, ho ha fet amb una superioritat notable respecte a les seves rivals: més de 3.000 punts de diferència respecte a la següent rival. Aquest domini també ha provocat que el tàndem hagi assolit l'objectiu del 2023 quan encara falten tres Òpens i el Màster Final per tancar l'any al World Padel Tour.

Un Premier 

En l'altre circuit d'aquest esport, el Premier Padel, Ari Sánchez i Paula Josemaría han aconseguit imposar-se a París, a la seu de Roland Garros. Un circuit que, segons expliquen diversos mitjans, s'unirà al World Padel Tour l'any vinent i només hi haurà un únic circuit. D'aquesta manera, després de quatre temporades quedant-se com a número dos del rànquing, Ari Sánchez ha obtingut el seu somni des de ben petita: ser la número u del món.

FOTOGRAFIA: World Padel Tour

Paraules clau:

Notícies relacionades