Back to top

Són les números u del món

Ari Sánchez i Paula Josemaría no tenen aturador, s'han emportat el tretzè títol de l'any al World Padel Tour i s'han assegurat la primera plaça del rànquing quan encara falten quatre torneigs.

FOTOGRAFIA: World Padel Tour

En poc menys d'una hora i mitja, la reusenca Ari Sánchez i Paula Josemaría han superat Delfina Brea i Bea González (7-6, 6-0) en la final de l'Open d'Amsterdam. Un duel que ha permès que el binomi català-extremeny guanyi el tretzè títol de l'any al World Padel Tour. Un any excepcional i que provoca que Sánchez i Josemaría siguin les números u del rànquing del circuit aquest 2023 quan encara queden quatre torneigs per disputar. Una profa fefaent de la superioritat de la parella i també un premi al treball, la dedicació i la constància.

Un 2023 que frega la perfecció

Dels divuit torneigs que el tàndem ha disputat enguany al World Padel Tour, tretze han estat pel binomi, han perdut una final, tres semifinals i uns quarts de final. Aquest és el resum ràpid d'un any excepcional que ha permès que, per fi, la ganxeta Ari Sánchez tanqui un any com a número u del món

Paraules clau:

Notícies relacionades