Back to top

El volum de reserves obliga la clientela a buscar alternatives als sopars

La saturació dels sopars de cap de setmana ha fet que les reserves s'estenguin entre setmana, abans i passat festes i també a l'hora de dinar

Taules llargues, menús tancats i trobades socials es converteixen en una constant als restaurants durant les dates nadalenques que, enguany, van començar el mes passat per a més d'un establiment de Reus. El sector preveu una bona campanya, que s'allargui fins al mes de gener. Davant la impossibilitat de trobar una taula durant aquests dies, especialment per a grups grans, provoca que amics, familiars i companys de feina busquin alternatives.

Esperen una bona campanya

Ajornar la trobada fins passat festes és una opció, però no l'única. El president de l'Associació d'Hostaleria de Reus, Víctor Perales, afirma que "la campanya de Nadal serà bona, és potser la millor època de l'any per al nostre sector". "Tenim molt de moviment, fins i tot entre setmana, perquè la gent busca alternatives als caps de setmana, que s'han omplert de seguida", reafirma.

Apunta, també, que "hi ha hagut un canvi cap als dinars perquè la gent s'ha trobat els sopars plens". Hi ha dates especialment sol·licitades que queden plenes amb molts mesos d'antelació. El director de Terrassa Gaudí, Jon Reales, apunta que "el dia 15, aquest divendres a la nit, hi ha reserves des del mes de juny de grups bastant grans que s'han anticipat i la veritat és que han fet bé".

Tot i l'auge de les reserves per dinar, les nits continuen sent mol més sol·licitades. Entre altres motius, perquè es presten a allargar la vetllada, especialment en establiments on després del sopar també fan la primera copa.

Paraules clau:

Notícies relacionades