Back to top

Un "sprint" contra el càncer infantil

Pedals Non Stop ha tornat a Cambrils i ha aplegat més de 400 persones que han pedalat durant quatre hores per recaptar fons per al servei d'oncologia pediàtrica de l'Hospital Sant Joan de Déu

Esport i solidaritat s'han unit a Cambrils per pedalar contra el càncer infantil. Aquest és l'objectiu de l'esdeveniment Pedals Non-Stop. Un acte solidari que s'havia hagut de frenar a causa de la pandèmia, però que aquest dissabte ha tornat a aplegar més de 400 ciclistes. En aquesta edició, s'ha canviat d'ubicació. Era habitual que se celebrés al passeig de les Palmeres, davant del Parc del Pescador, tot i que enguany s'ha dut a terme al passeig Marítim, més a prop del centre de la vila marinera.

Més de quatre hores

Des de les 17:30 h fins a les 21:30 passades pedalant per una bona causa. Un equip amb 18 instructors i una trentena voluntaris s'ha encarregat de motivar els assistents per tal que la tarda fos més lleugera. Espectacle, música, jocs lumínics i coreografies han posat la cirereta al que ja és l'esdeveniment de cycling solidari més important de Catalunya i el segon en l'àmbit de l'Estat espanyol. Des de l'Associació Pedals Non Stop, entitat organitzadora, han celebrat que, després de la pandèmia, l'acte hagi tingut una bona rebuda

Participants de diferents procedències

Pedalada Non-Stop Cambrils

No només hi han pres part persones del territori, ja que una part dels ciclistes s'han desplaçat des de fora del Camp de Tarragona, especialment des de les Terres de l'Ebre i Lleida, però també des d'Andorra i el País Valencià. El perfil dels participants ha anat des dels esportistes habituals, fins a persones que han experimentat el cycling per primera vegada.

Línia ascendent

La cita Pedals Non Stop va néixer l'any 2013 amb 50 bicicletes. Al llarg dels anys, l'esdeveniment ha anat evolucionant fins a gairebé tenir-ne mig miler. En paraules de l'associació, no s'han pogut ubicar més bicicletes a causa de la manca de metres quadrats. L'espai s'ha completat amb punts de venda de marxandatge on els visitants han pogut fer els seus donatius, tot i que no participessin en la pedalada. De cara al futur, la finalitat rau en el fet d'obtenir una major recaptació.

Paraules clau:

Notícies relacionades