Back to top

Suport Mutu Reus vol ajudar

Un grup de joves voluntaris de Reus s'ha organitzat per oferir diversos tipus d'ajuda, principalment a la gent gran.
supermercat.

Seguint la idea que ha sorgit en diferents pobles i ciutats, un grup de joves voluntaris de Reus s'ha organitzat per oferir diversos tipus d'ajuda, principalment a les persones de la tercera edat i també aquelles famílies que necessitin que es tingui cura dels seus fills.

Ja han sumat més d'un centenar de voluntaris, però ara necessiten tenir una base de dades d'aquelles persones que poden necessitar el seu ajut.

La idea de Suport Mutu Reus és treballar per barris. L'equip de voluntaris assegura que, en tot moment, seguiran un protocol d'higiene i un control de quines són les persones que amb qui han estat en contacte, en les diferents tasques.

Suport mutu reus.

Suport Mutu Reus fa una crida per localitzar les persones que necessiten ajuda. S'hi pot contactar a través de suportmutu.reus@gmail.com o les xarxes socials.

L'Ajuntament de Reus està fent un registre

Per la seva part, l'Ajuntament ja va explicar, la setmana passada, que ha iniciat un registre amb totes les persones que han fet peticions de voluntariat. I busquen que cada situació sigui atesa per persones amb el perfil més adequat.

ok

Paraules clau:

Notícies relacionades