Back to top

Suspès el transport escolar al Priorat i part del Baix Camp

El temporal de neu obliga suspendre totes les línies de transport escolar del Priorat i part de les del Baix Camp, les que donen servei als municipi de Prades, Capafonts, Arbolí, l'Argentera i Colldejou.

Afectacions al Baix Camp

Com a conseqüència de la nevada d'aquest cap de setmana a diversos municipis de muntanya de la comarca del Baix Camp, demà dilluns 11 de gener no hi haurà servei de transport escolar als municipis següents: Prades, Capafonts, Arbolí, l'Argentera i Colldejou. Aquest servei afecta un total de 15 alumnes. D'altra banda, Prades no obrirà demà l'escola.

Afectacions al Priorat

També al Priorat, una de les comarques més afectades pel temporal de neu, s'ha decidit suspendre el transport escolar demà dilluns. El Consell Comarcal ha pres aquesta decisió seguint les indicacions de Protecció Civil. En total se suspenen les 14 rutes que hi ha, les quals afecten gairebé 400 alumnes de diversos municipis.

D'altra banda, el consistori de Falset, juntament amb el departament d'Educació de la Generalitat, han acordat que aquest dilluns romanin tancats tant l'escola local CEIP Antoni Vilanova com l'institut d'ensenyament secundari INS Priorat.

Paraules clau:

Notícies relacionades