Back to top

Talent i humor en la parada d'Ara Malikian a Cambrils

Ha estat el concert amb més entrades venudes del FIMC, fins ara.

"Teníem tantes ganes de tornar a Cambrils que és molt probable que aquest concert duri 28 hores i 33 minuts". Aquestes han estat algunes de les primeres paraules del violinista Ara Malikian en l'inici del seu concert a l'escenari del Parc del Pinaret. Un bon humor i to de broma que s'ha mantingut al llarg de tota l'actuació.

I és que l'artista de renom internacional ha anat intercalant alguns dels seus temes més sonats, com 'Ay Tikar Tikar' o 'Alien's Office', amb anècdotes vitals a l'estil monòleg. Unes històries que justifiquen moltes de les seves creacions i que han generat un bon grapat de rialles entre el públic

A l'escenari, l'han acompanyat els seus quatre músics de confiança, com també un espectacular joc de llums que ha creat una atmosfera molt especial. També val a dir que el violinista no s'ha aturat ni un segon al llarg d'un show en el qual ha fet salts, piruetes i gesticulacions sense fi. 

Encara que ha estat el segon any consecutiu que Malikian ha fet parada al Festival Internacional de Cambrils, han estat molts els qui no s'han volgut perdre el concert. Ha estat el concert del festival amb més assistència, fins ara.

'Taline Nanig' ha estat el tema més emocionant de la vetllada i l'únic que Malikian ha demanat que no fos gravat amb els dispositius mòbils. D'altra banda, 'Nana arrugada' ha estat l'escollit per tancar l'espectacle, una cançó que ha anat dedicada a tots aquells avis i àvies que van quedar aïllats durant la pandèmia. De fet, l'artista ha baixat a tocar-la entre els passadissos de cadires dels assistents. Uns seguidors que han acabat el concert dempeus.

Paraules clau:

Notícies relacionades