Back to top

El Taller Baix Camp amplia el seu projecte de realitat virtual

Amb la nova incorporació, fins a quatre persones podran interactuar al mateix moment en el mateix espai i entre elles, independentment de la distància física

El Taller Baix Camp ha presentat la segona fase del projecte de realitat virtual que va iniciar l’any passat i que està adreçat a les persones amb discapacitat intel·lectual usuàries dels tres centres ocupacionals de l'entitat. Aquesta proposta compta amb la col·laboració de la Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank.

Així doncs, el Taller Baix Camp ha pogut ampliar aquesta experiència, completament immersiva, amb les possibilitats que ofereix la tecnologia de la realitat virtual, amb l’objectiu de disposar d’una nova activitat adaptada a les necessitats de les persones que atenen.

Treballar en equip a distància

En aquesta segona fase de desenvolupament del projecte s’ha creat un espai virtual on fins a quatre persones poden interactuar al mateix moment en el mateix espai i entre elles, independentment de la distància física. Els participants poden estar, per exemple, en diferents centres i compartir el mateix espai i experiència virtual, oferint un lloc comú d’interacció entre usuaris que habitualment no tenen contacte per trobar-se en centres diferents.

Per complementar i fer més rica l’experiència, els diferents participants es troben dins aquest espai i han de resoldre un joc de forma col·laborativa, de tal manera que fomenten la interacció entre ells de manera creativa, treballant alhora l’estimulació cognitiva i el moviment corporal i el treball en equip.

Paraules clau:

Notícies relacionades