Back to top

El Taller Baix Camp proposa un rentat de mans solidari

“No abaixis la guàrdia. És #alestevesmans” és el lema de la campanya amb la qual es volen recollir fons, amb la venda de sabons artesanals amb els colors de l’arc de Sant Martí, elaborats per persones amb discapacitat intel·lectual.
sabo

Amb aquesta campanya que ha iniciat l’entitat a través de les xarxes socials, es vol sensibilitzar sobre la necessitat de mantenir una bona higiene de mans per prevenir els contagis d’infeccions com el COVID19 o d’altres com la grip o el refredat, que també es transmeten amb molta facilitat.

sabo

Els sabons de mans són un dels productes artesans que elaboren les persones amb discapacitat intel·lectual al Taller Baix Camp.

Per això es va pensar que aquesta podia ser una bona manera de promoure un hàbit tant important per a la salut i, alhora, recollir fons per fer front a les despeses sobrevingudes que ha hagut d’assumir l’entitat durant la pandèmia.

L’arc de Sant Martí: la imatge icònica de la pandèmia

La imatge que ha escollit l’entitat per als seus sabons és l’arc de Sant Martí, que ha esdevingut la imatge icònica de la pandèmia. A més, és una imatge atractiva i divertida per fomentar l’hàbit de la neteja de mans entre els més menuts. Introduir els hàbits a través del joc és una molt bona manera de consolidar-los.

Durant la fase més dura de la pandèmia i amb la falta de respostes i de suport per part dels governs, el Taller Baix Camp va haver d’assumir el sobre-cost per la compra d’equipaments de protecció individual (EPI) per donar el màxim de garanties a les persones amb discapacitat intel·lectual ateses per l’entitat a les seves residències.

Adequació de les instal·lacions

A més, ara que es va acostant el retorn a la nova normalitat cal seguir invertint per adequar les instal·lacions i la manera de treballar per garantir les mesures de protecció i seguretat de les persones que atén l’entitat i els seus treballadors.

Aquests sabonets artesanals amb la imatge de l’arc de Sant Martí es poden encomanar a través del telèfon 672366920 (també per whatsapp) o a través del correu electrònic artesaniaco@tallerbaixcamp.org, a un preu de 3 €.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades