Back to top

El Teatre Fortuny aixeca el teló després del confinament

El 4t trimestre de 2020 arriba amb 15 espectacles de diferents àmbits on els espectadors podran gaudir d'actors del territori tot garantint les mesures de seguretat.

El Teatre Fortuny presenta la nova programació pel 4t trimestre del 2020 després de 6 mesos amb el teló abaixat. Un total de 15 espectacles de teatre, música, circ i òpera seran els que lluiran a l'escenari de l'emblemàtic teatre reusenc. Un programa, que començarà oficialment el pròxim 6 d'octubre amb l'obra "La teoria del silenci/El moviment de les paraules", emmarcada dins del Cicle Grans Mestres.

Durant els mesos que el teatre ha estat tancat s'ha treballat molt dur per poder aixecar el teló amb totes les mesures de seguretat i sobretot per demostrar que la cultura reusenca és un referent al territori.

El regidor de cultura de l'Ajuntament de Reus, Daniel Recasens, ha assegurat que "la cultura és essencial, també a Reus, i nosaltres assegurarem que a part d'essencial i necessària també sigui segura". A això, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer ha afegit que "continuem i volem continuar sent un referent cultural al nostre territori".

La Diputació de Tarragona ha destinat al Teatre Fortuny 100.000 euros amb l'objectiu de contribuir a que l'acció cultural continuï endavant i esdevingui un dels motors econòmics més importants. Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona ha explicat que en l'intent de superar la pandèmia, s'estan adoptant les mesures preventives necessàries per a assegurar que les persones puguin gaudir de la cultura.

Un terç de l'aforament, gels hidroalcohòlics i distància de seguretat seran les mesures que marcaran la reobertura del Teatre Fortuny en el que possiblement serà l'any més difícil pel sector cultural.

Entrades disponibles aquí

Paraules clau:

Notícies relacionades