Tercera victòria seguida del Reddis a la fase d'ascens

Els de Marc Carrasco han sumat una nova victòria, en aquesta ocasió al camp de l'Ampolla (0-3). Els roigs-i-negres continuen, una setmana més, com a líders.

Victòria treballada del Reddis al camp de l'Ampolla. En una primera part sense gols, una bona pressió dels de Marc Carrasco al minut 58 va acabar amb gol d'Erik González, una diana que va entrar plorant a la porteria local.

Els roigs-i-negres, que aquest diumenge van vestir la segona equipació blanc-i-blava, van sentenciar el partit al tram final. Adrià Suárez va fer el segon amb un gran xut creuat al minut 87, deixant la victòria encarrilada pels reusencs. En l'últim minut de partit, el mateix Suárez va culminar una jugada trenada de l'equip ganxet, que amb aquest triomf s'aferra a la primera posició de la fase d'ascens a la Primera Catalana.

D'aquesta manera, el Reddis continuarà líder una setmana més, amb quatre punts d'avantatge respecte al Tortosa, primer equip que no pujaria i pròxim rival dels reusencs.