Back to top

Duel de colíders a l'Estadi

El Cambrils Unió serà el rival del Reddis aquest cap de setmana al camp reusenc, un partit que enfrontarà els dos primers classificats de la fase d'ascens.

El Reddis torna a l'Estadi gairebé un mes després, arran dels dos partits seguits fora de casa i de l'aturada per Setmana Santa. I aquest retorn al camp roig-i-negre serà contra el Cambrils Unió, equip que comparteix el lideratge de la fase d'ascens amb els de Marc Carrasco. Ambdós conjunts compartien grup a la primera fase, i els dos duels van acabar amb empat a dos. El tècnic reusenc espera un partit "molt difícil", perquè els dos equips "hem començat molt forts la fase d'ascens". Segons Carrasco, els entrenadors intentaran "contrarestar el rival i poder atacar millor". 

Una victòria no donaria l'ascens al Reddis, però sí que significaria donar un cop de puny damunt de la taula. La pressió rival i la inspiració local seran factors claus per aconseguir la victòria. "Nosaltres ens hem de trobar bé per dins i a l'espai, i a veure com estem d'inspirats i efectius", rebla.

Nova incorporació

El club reusenc anunciarà en les pròximes hores la incorporació de Josep Ramon Sardà, jugador provinent de l'Ascó de la Tercera Federació (i ex del Barça, del Llevant, del mateix CF Reus o de l'Albacete, entre d'altres). La desvinculació entre el jugador i l'entitat de la Ribera d'Ebre s'ha de desbloquejar aviat, segons ha explicat el mateix Carrasco a Canal Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades