Back to top

El territori s'uneix pel projecte de Hard Rock

Agents socials, polítics i econòmics del territori reclamen l'aprovació definitiva de la Modificació del Pla Director Urbanístic de reordenació de l’àmbit del Centre Recreatiu i Turístic de Vila-seca i Salou.

La setmana passada es feia públic que l'empresa Hard Rock ha frenat les actuacions per venir al territori i construir el complex d'oci. L'anunci arribava un mes després que es filtrés a la premsa un informe del departament d'acció climàtica que concloïa que Hard Rock no complia amb els requisits ambientals i obligava a introduir noves modificacions per tal d'aprovar el Pla Director Urbanístic.

Ara, representants del sector econòmic, polític i social del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre han presentat un manifest conjunt que reclama a la Generalitat de Catalunya l'aprovació definitiva de la Modificació del Pla Director Urbanístic de reordenació de l’àmbit del Centre Recreatiu i Turístic de Vila-seca i Salou, amb l’objectiu de possibilitar el desenvolupament dels Centres Turístics Integrats i la implantació del projecte de Hard Rock Entertainment World. Asseguren que existeix un consens social al voltant del projecte, que consideren com a estratègic per al conjunt del territori.

Els alcaldes creuen que no es pot deixar escapar l'oportunitat

En la mateixa línia, l'alcalde de Vila-Seca, Pere Segura, ha explicat que es tracta d'un projecte que ha comportat molta feina, fins ara, i que no pot quedar aturat. També ha afegit, que cal tenir cura de la imatge que s'està donant com a país, amb l'endarreriment de l'aprovació del pla. Per la seva banda, l'alcalde de Salou, Pere Granados, ha demanat al govern de la Generalitat que sigui clar, respecte a aquest projecte.

Un projecte que podria beneficiar al conjunt del territori

S'espera que el projecte Hard Rock creï més de 12.000 llocs de treball, i que col·labori en la desestacionalització de l'activitat del territori, contribuint amb força al desenvolupament del turisme de vacances, de negocis i de compres. Així, durant el mes de desembre, el manifest serà signat pels diversos agents i municipis que el recolzen, entre els quals es troba la Cambra de Reus, els ajuntaments de Reus i Cambrils i l'Associació empresarial d'hostaleria i turisme.

Paraules clau:

Notícies relacionades