Back to top

Els alcaldes de Salou i Vila-seca critiquen els frens amb què topa Hard Rock

Després de la publicació d'un estudi per part d'Acció Climàtica que torna a frenar el macrocomplex turístic, Pere Segura i Pere Granados es queixen de la manca d'apostes pel territori.

Els alcaldes de Salou i Vila-seca han entrat en còlera quan aquest dilluns s'ha publicat un nou entrebanc que afecta el desenvolupament del complex d'oci i turisme Hard Rock. Acció Climàtica ha emès un informe que s'ha conegut aquest dilluns i que paralitza l'aprovació del pla urbanístic perquè considera que el projecte no té el nivell de sostenibilitat ambiental requerit. Més concretament, subratlla la falta de concreció en les compensacions ambientals i de garantia de connectivitat ecològica, aspectes imprescindibles per garantir el projecte.

Els alcaldes de Salou i Vila-seca estan absolutament indignats amb aquest nou entrebanc per al projecte de Hard Rock. Fa 10 anys que es va anunciar una inversió milionària en el que aleshores havia de ser BCN World i que amb els anys va acabar convertint-se en Hard Rock. Un projecte turístic per revitalitzar el territori que ha anat topant any rere any amb problemes burocràtics i administratius. 

Pere Segura assegura que en el país del 'no' s'ha de definir les prioritats. "Que diguin que sí o que no", assegurava el batlle de Vila-seca. Per la seva banda, Pere Granados, l'alcalde de Salou, critica que la política mediambiental a Catalunya és millorable i critica que ningú es fixa "en com es contaminen les rieres dels nostres municipis". 

Hard Rock: Crònica d'un projecte turístic per revitalitzar el territori

Paraules clau:

Notícies relacionades