Back to top

Torna la ballada de sardanes en el 56è Aplec Baix Camp

En el marc de la Festa Major de Misericòrdia, centenars de sardanistes i dues cobles han estat els protagonistes del 56è Aplec Baix Camp a la plaça del Santuari.

Aquest diumenge, 18 de setembre, centenars de persones de totes les edats s'han reunit al Santuari de Misericòrdia de Reus amb motiu de la 56a edició de l'Aplec Baix Camp que, enguany, s'ha pogut celebrar amb total normalitat. 

Dansaires de diversos indrets de Catalunya han volgut participar en l’aplec per ballar les interpretacions de la Cobla Reus Jove i la Cobla Jovenívola de Sabadell. Durant el matí alumnes de diverses escoles de la ciutat han ballat una sardana conjunta, acompanyats per mestres i família.

L'Aplec són sardanes... i molt més 

A més, al llarg del dia, també s'han organitzat diverses activitats per a tots els públics, com ara un taller d’escacs, un de manualitats, de danses tradicionals i un espai de lectura. 

D'altra banda, el Ball de Cercolets i el Ball de Pastorets no han volgut faltar a la festa, i amb motiu dels seus aniversaris, han ofert una actuació a tots els assistents.

A la tarda, paral·lelament amb les sardanes, també hi ha hagut l’actuació del contacontes "El drac que no podia volar", amb Agustí Farré, i la Víbria de Reus s'ha encarregat de posar el punt final a l’aplec amb motiu dels seus 15 anys.

Paraules clau:

Notícies relacionades