Back to top

Torna la festa del cinema a Reus

Durant quatre dies, les entrades a diversos cinemes de tot Espanya passaran a valdre 3,5 euros.

Un any més, torna la ja consolidada "Festa del Cinema", unes jornades en què les entrades als cinemes tenen un cost reduït de 3,5 euros. L'objectiu de la campanya és promoure el cinema entre els ciutadans. Després que la pandèmia hagi obligat a tenir les sales de cinemes tancades, i per conseqüència buides, ha motivat a tornar a engegar aquesta campanya. 

Així doncs durant els dies 27, 28, 29 i 30 de setembre, diversos cinemes de tot el país se sumen a aquesta iniciativa i ofereixen les entrades a 3,5 euros. En concret, a Reus, aquesta oferta es podrà trobar al cinema Axion de la Fira. Per aconseguir les entrades a preu reduït no es necessita cap acreditació, només cal que us adreceu a les taquilles dels cinemes adherits o compreu la vostra entrada a través de la pàgina web del cinema, com es fa normalment. 

La Festa del Cinema

La Festa del cinema és una iniciativa que va néixer l'any 2009 de manera anual, però després de l'èxit que va tenir, l'any 2014 va passar a celebrar-se dues vegades a l'any. La campanya es va mantenir fins que la pandèmia va obligar a suspendre-la i ara, després de dos anys, s'ha reactivat. 

Paraules clau:

Notícies relacionades