Back to top

Torna la Mostra Internacional Jazz & Blues de Cambrils

La programació d'aquesta 16a edició del festival portarà a la vila marinera una selecció del millor jazz català i internacional repartida en nou concerts.

Apel·les Carod Quartet, The Suitcase Broothers, Alba Careta Group o Martin Van Den Brande Trio, són algunes de les formacions que participaran en la 16a edició de la Mostra Cambrils Jazz & Blues, un esdeveniment musical impulsat per l'associació La Mar de Jazz de Cambrils amb la col·laboració de l'Ajuntament i que tindrà com a escenaris principals la Cripta de l'Ermita, el Teatre del Casal i el bar Scarlett. Tot plegat amb l'objectiu d'omplir la vila marinera d'aquests gèneres musicals del 10 de març fins al 25 de maig.

Una edició que també incorpora algunes novetats com el segon cicle de cinema i música gràcies a una col·laboració amb el cinema la Rambla de l'Art, o el concert a l'Ateneu Juvenil amb Tito Ramírez i les Testarudes, una proposta adreçada a un públic més jove.

Les entrades ja es poden adquirir a través d'internet. Des de l'organització també s'han posat a la venda abonaments per a 8 i 4 concerts amb un descompte de fins al 40% respecte al preu de l'entrada per a una única sessió.

Paraules clau:

Notícies relacionades