Back to top

Torna l'Open Reus Pro Pàdel amb la pista al Mercadal

Per segon any consecutiu Reus acollirà el programa Reus Pro Pàdel com a torneig previ al World Pàdel Tour. Les inscripcions s'obriran a partir de dimecres.

El dissabte 11 de febrer arrancarà el primer torneig del Pro Pàdel Reus, una competició que engloba els tornejos que se celebraran durant els caps de setmana fins el 12 de març a diferents centres de pàdel de la ciutat, com també als clubs esportius Reus Monterols, Reus Ploms, Reus Deportiu i Pàdel Manyanet. I tal com ja es va fer en la passada edició, les finals es disputaran a la pista central que s'ubicarà a la plaça del Mercadal, del 10 al 26 de març. Tot plegat com a prèvia del Reus-Costa Daurada Open 2023, una prova regular del World Padel Tour que es disputarà a la ciutat del 27 de març al 2 d'abril.

Els que es vulguin inscriure a l'esdeveniment ho poden fer a partir d'aquest dimecres entrant aquí

La principal novetat serà el Reus Pro Pàdel Kids

Imatge: Muntatge pista de pàdel any 2022

El Pro Pàdel Reus, que l'any passat va comptar amb 800 participants, també vol promocionar aquest esport a les escoles i instituts, i per incidir en els més joves s'incorporarà una nova activitat adreçada als reusencs d'entre 7 i 17 anys, que competiran en 4 categories mixtes.

Paraules clau:

Notícies relacionades